15% korting op alles bij aankoop van €100 of meer met code: Winterpromo15

PSL - 02 / Jun / 2021

Padel Summer League

Padel Summer League

Maak deel uit van de eerste editie van een vriendschappelijke Padel Summer League. Alle info exclusief via Facebook en Instagram. Reeksen (dames, heren en gemengd) voor alle niveaus. Poulewedstrijden zelf in te plannen en af te werken binnen de 6 weken.

PADEL SUMMER LEAGUE - 2021

Resultaten: 

Eindronde

Heren

 

Dames

 

Gemengd

 

1. KALENDER

De speelkalender bevat thuis- en uitwedstrijden. Als thuisploeg ben je verantwoordelijk voor het vastleggen van de padelbox.
In overleg met de tegenstander kom je een datum en uur overeen om de wedstrijd in te plannen. De thuisploeg reserveert 1 box gedurende 1u30. De kostprijs van de box wordt gedeeld door beide ploegen.
Je bent volledig vrij in de keuze van de locatie. Indien er problemen zijn met het vastleggen van de boxen, wordt de organisatie gecontacteerd en zal deze op basis van de beschikbaarheden een padelbox mee helpen vastleggen.
Er wordt zoveel mogelijk met de regio van de ploegen rekening gehouden om poules samen te stellen.

 
 • Poulewedstrijden: vanaf 14/6/2021 t.e.m. 21/7/2021

 • Knock-outfase: vanaf 28/7/2021

 • Finaledagen: weekend 21-22/8/2021

 

2. TEAMVERANTWOORDELIJKE

Elk duo kiest 1 kapitein die verantwoordelijkheden heeft voor, tijdens en na elke wedstrijd:

Hij/Zij neemt contact op met de kapitein van de tegenpartij om de wedstrijd in te plannen. (datum, uur en locatie)
Contactgegevens worden door de organisatie bezorgd zodra de poules gekend zijn.
De kapitein zorgt er voor dat de spelregels gekend zijn bij zijn ploegmaat.
De kapitein van de uitploeg zorgt voor padelballen die in goede of nieuwe staat verkeren.
De kapitein rekent de helft van de kostprijs van de box af met de kapitein van de tegenstander en dit voor het einde van de wedstrijd.
Beide kapiteins sturen binnen de 48u na de wedstrijd de uitslag van hun wedstrijd door via email naar [email protected] In deze email mag ook een foto van jullie wedstrijd in actie, jullie teams, sportieve outfits,… toegevoegd worden die op de social media van Padel Summer League gepubliceerd mag worden.

 

3. REEKSEN

De Padel Summer League bevat verschillende reeksen. Een speler mag nooit meespelen in een lagere reeks dan zijn/haar padelklassement.

 • Dames: P50/P100/P200

 • Heren: P100/P200/P300/P500

 • Gemengd: P100/P200/P500

 
 

4. KOSTEN EN INSCHRIJVING

Deelnameprijs per duo: 20€ per reeks waarin je meespeelt, spelers moeten minstens 16 jaar oud zijn.
Hierbij is inbegrepen : organisatie van de competitie, een hele zomer lang padelplezier, nieuwe padelvriendschappen en een onvergetelijk finaleweekend.
Niet inbegrepen : verzekeringen en alle andere mogelijke kosten.
Tijdens de poulewedstrijden worden de kosten voor het huren van een box gedeeld door de 2 duo’s.
De finalewedstrijden worden door de organisatie vastgelegd en betaald.
Inschrijvingen zullen online gebeuren vanaf 14 mei tot en met 31 mei, via een link die gedeeld zal worden op sociale media.

 • Facebook @padelsummerleague
 • Instagram @padel_summer_league

Indien je geen sociale media hebt kan je de link via email aanvragen: [email protected] Elk duo dient 1 formulier in te vullen. De inschrijving is pas definitief wanneer deze per email bevestigd werd door de organisatie. Annulatie en terugbetaling van inschrijvingen zijn na 31 mei niet meer mogelijk.

 

5. WEDSTRIJDEN

Er wordt telkens gespeeld naar een best of 21 games. Het duo dat als eerste 11 games heeft, wint de wedstrijd. Bij een 10-10 stand zal er een tiebreak tot 7 gespeeld worden om een winnaar aan te duiden. Mocht er na 1u30 spelen nog geen winnaar zijn, wordt de stand van dat moment doorgegeven als eindstand. (Bv: 10-8 en 15-40)
De wedstrijden hebben een vriendschappelijk karakter en tellen niet mee voor een officieel klassement.
Alle poulewedstrijden moeten ten laatste op 21 juli gespeeld zijn. Wedstrijden die dan niet gespeeld zijn, worden ingevuld als verloren.
Men mag 1 x met een vervanger spelen tijdens de poulewedstrijden. De vervanger dient wel hetzelfde klassement te hebben. Een speler vervangen tijdens knock-out of finale is niet toegestaan, uitgezonderd bij overmacht (vb: quarantaine, positieve coronatest,...) Bij een vervanging dien je de organisatie per email te verwittigen.
Indien een wedstrijd niet kan doorgaan, dienen de tegenspelers en de organisatie zo snel mogelijk verwittigd te worden. Dit kan tot maximum 2 werkdagen voor het spelen van de wedstrijd. Indien er door een laattijdige verwittiging kosten zijn voor de tegenpartij, dan zijn deze ten laste van het duo dat niet op tijd verwittigde.

 

6. RANGSCHIKKING

Per gewonnen wedstrijd krijg je 3 punten, een gelijkspel 1 punt en verlieswedstrijd 0 punten. Afhankelijk van de grootte van de reeksen, wordt het aantal duo’s toegekend die naar de knock-outfase gaan. Rangschikking van de poule wordt als volgt opgemaakt:

 • Puntenaantal
 • Onderling resultaat
 • Aantal gewonnen games
 • Aantal verloren games
 • Loting

7. FRAUDE en GEDRAGSCODE

Bij fraude kan de organisatie beslissen om een ploeg een forfaitnederlaag toe te kennen of in het ergste geval uit de competitie te zetten.
Padel Summer League gaan samen voor sportiviteit en respect. Fairplay dragen we hoog in het vaandel.

 

8. VERZEKERING

De deelnemers zijn zelf verantwoordelijk voor het afsluiten van eventuele verzekeringen.
Padel Summer League is onder geen enkele voorwaarde verantwoordelijk voor letsels of schade die wordt opgelopen voor, tijdens of na de competitie.

 

9. FINALEDAG

Alle finales zullen gespeeld worden in het weekend van 22/8/2021 op TC Oase te Kessel. De prijsuitreiking zal die dag ook plaatsvinden.
We hopen op een heus padel-feestweekend, indien de corona-maatregelen het toelaten. Veiligheid en respect voor de maatregelen zullen steeds prioritair zijn.

 

10. CORONA

De organisatie van deze competitie gebeurt in onzekere tijden als gevolg van het coronavirus COVID-19 en de daarmee gepaard gaande gezondheidsproblematiek, evenals de maatregelen om de verdere verspreiding van het virus te beperken. Daarom willen we jullie vragen telkens de meest actuele coronamaatregelen te respecteren en steeds het gezond verstand te gebruiken.
Indien het coronavirus of de gevolgen ervan het spelen van een wedstrijd onmogelijk maakt, zoals: ziekte, verplichte quarantaine, een positieve coronatest,... dan zorg je ervoor dat je vervangen wordt door een speler uit hetzelfde klassement. Indien je niemand vindt die je kan vervangen, contacteer je tijdig de organisatie zodat we samen een oplossing kunnen vinden.
Annulatie van de competitie omwille van corona of andere overmacht is steeds mogelijk. Elk duo kan dan kiezen om zijn deelnameprijs terug te krijgen of een plek te reserveren in de eerstvolgende competitie.

Voor meer informatie kan je ons steeds contacteren per email : [email protected]

 

Laat een reactie achter

What are your experiences? Read or write a review here.

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

* Verplichte velden

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »