15% korting op alles bij aankoop van €100 of meer met code: Winterpromo15

Over ons

Over ons afbeelding

 

Dag Padel liefhebbers.

Wij zijn Ozzy en Joey en vanuit onze liefde voor padel en de enorme belangstelling in deze groeiende sport, was het tijd om het beperkte aanbod van padelmateriaal te vergroten in België. Bij deze welkom bij Padel Partido.
Waarom deze naam? Padel heeft zijn oorsprong in Mexico rond eind de jaren 60 en is ook het meest populair daar samen met Spanje, Argentinië en anderen. Partido is een Spaanse term voor wedstrijd/match, vandaar Padel Partido.

Nu de sport aan het groeien is naar een populaire wereldsport zijn er ook meer en meer brands die padelmateriaal aanbieden. Helaas is dit aanbod in België nog klein door het nog groeiende karakter van de sport.
Hier zouden wij graag een oplossing voor willen zijn om deze brands gemakkelijker tot bij de enthousiastelingen te brengen, zodat de drempel om te spelen kleiner wordt.

Je kan je verwachten aan de beste kwaliteit en duurzaamheid van materiaal, met een gepersonaliseerde verzending voor iedereen die daarenboven gratis is vanaf €100.

Blog .

 • Padel Summer League02 Jun

  BlogPadel Summer League

  Maak deel uit van de eerste editie van een vriendschappelijke Padel Summer League. Alle info exclusief via Facebook en Instagram. Reeksen (dames, heren en gemengd) voor alle niveaus. Poulewedstrijden zelf in te plannen en af te werken binnen de 6 weken.

 • De 2021 WPT kalender25 Feb

  BlogDe 2021 WPT kalender

  De kalender voor de "World Padel Tour" in 2021 is bekend. Zie hier alle data en locaties van de toernooien.

 • Hoe kies ik best mijn nieuwe padel racket03 Feb

  BlogHoe kies ik best mijn nieuwe padel racket

  Blogpost over het kiezen van een padel racket die het best past bij je niveau en je speelstijl

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »